Het ultieme Ibiza gevoel in 2023

Voor het echte Ibizagevoel is een vakantie naar dit adult only hotel een aanrader.

Het ultieme Ibiza gevoel beleef je in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Dit fantastische 5 sterren hotel ligt direct aan het schitterende zandstrand van Playa d’en Bossa. Het is uitsluitend bedoeld voor volwassenen en staat bekend om de geweldige feesten die er gegeven worden.

Kamers

De kamers van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel zijn ontzettend hip en de restaurants zijn strak en modern ingericht. Overal waar je kijkt is gebruik gemaakt van bijzondere decoratie. Van reusachtige, fleurige bloemen op de ‘tower’ tot grote mieren van kunststof die gezellig over het plafond van de bar kruipen.

Party

Houd je van grote feesten, dan zit je hier echt perfect. Regelmatig vinden bij het zwembad de beste party’s plaats met zeer bekende DJ’s, fantastische lichtshows en prachtig aangeklede danseressen. Zit je in een kamer aan de kant van het grote zwembad, waar het podium zich bevindt, dan kun je het feest meemaken vanaf je balkon. De feestagenda voor 2023 is inmiddels weer bekend, en het belooft weer een feestjaar te worden.

Playa d’en Bossa

Dit hotel ligt aan de rand van het bruisende Centrum van Playa d’en Bossa. Tegelijkertijd ligt het direct aan het strand en op slechts 3 kilometer van het vliegveld.

Beschikbaarheid

Kijk voor de actuele beschikbaarheid en de beste prijs hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *