In de herfstvakantie naar Ibiza? Goed plan!

Een vakantie naar Ibiza in oktober is aan te raden voor mensen die behoefte hebben aan een lekkere nazomer en dat op een korte reisafstand. Vanaf Nederland vlieg je comfortabel in ca. 2 uur naar Eivissa Airport vanaf Schiphol of Eindhoven Airport.

Ibiza in oktober

Omdat Ibiza midden in het Mediterrane gebied ligt, is het er in de herfstvakantie nog aangenaam weer. De temperaturen liggen dan tussen de 18 en 23 graden met veel zon, Ibiza wordt door velen gezien als een feesteiland, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden. Van kindvriendelijke stranden tot hippiemarkten vol leuke souvenirs. Een heerlijk eiland, ook voor een vakantie in het laagseizoen, als het ook nog heerlijk weer is.

Voorzieningen in oktober

In oktober loopt het seizoen in Ibiza op zijn einde. Met name de grote feesten en winkels die gericht zijn op toerisme hebben dan aangepaste openingstijden. Een uitzondering hierop is Ibiza-stad. Hier zijn de voorzieningen nagenoeg het hele jaar geopend. De hippie markten in Ibiza lopen veelal tot en met oktober. Een echte aanrader hierbij is de markt van Es Canar.

Es Canar in de herfst

De hippiemarkt wordt van april tot en met oktober altijd op woensdag gehouden. Deze markt is wel een van de grootste attracties te noemen op het eiland Ibiza. De Hippiemarkt wordt gehouden midden in een woonwijk op een verhard terrein. Er zijn verschillende restaurants en hotels te vinden rondom deze markt. Je verveelt je geen moment, want er zijn maar liefst meer dan 400 kraampjes waardoor je een hele leuke wandeling kunt maken. Er wordt vaak live muziek getoond, of op sommige dagen mag je zelfs genieten van heerlijke diverse optredens.

Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Cala Martina

Vanaf prijs p.p. 550

Hotel op een klif, Prachtig uitzicht op zee, Rustige ligging, Ontspannen bij het zwembad, Leuke miniclub voor de kids, Hippiemarkt Punta Arabi op het terrein & inclusief transfers. U boekt deze reis direct via TUI.

Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Anfora Ibiza

Vanaf prijs p.p. 782

"Superhotel, service is uitstekend", Hier is het ultiem relaxen, Met het strand aan je voeten, Modern ingerichte kamers, Ideaal voor uitstapjes, Ontbijt om je vingers bij af te likken & inclusief transfers. U boekt deze reis direct via TUI.

Nieuw

Zonvakanties Es Canar

AluaSoul Ibiza

Vanaf prijs p.p. 784

Je loopt zo het strand op, Wat een frisse en ruime kamer, Koopjes jagen op de Hippiemarkt, Iedereen welkom vanaf 16 jaar, All Inclusive? Lekker gevarieerd, Ontdek het hippe Ibiza & inclusief transfers. U boekt deze reis direct via TUI.

Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Coral Beach

Vanaf prijs p.p. 707

Ideaal voor families, Goed verzorgd hotel, Strand dichtbij, All Inclusive, mmm.., Spring in het zwembad, Maak plannen en ontdek het eiland & inclusief transfers. U boekt deze reis direct via TUI.