In de herfstvakantie naar Ibiza? Goed plan!

Een vakantie naar Ibiza in oktober is aan te raden voor mensen die behoefte hebben aan een lekkere nazomer en dat op een korte reisafstand. Vanaf Nederland vlieg je comfortabel in ca. 2 uur naar Eivissa Airport vanaf Schiphol of Eindhoven Airport.

Ibiza in oktober

Omdat Ibiza midden in het Mediterrane gebied ligt, is het er in de herfstvakantie nog aangenaam weer. De temperaturen liggen dan tussen de 18 en 23 graden met veel zon, Ibiza wordt door velen gezien als een feesteiland, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden. Van kindvriendelijke stranden tot hippiemarkten vol leuke souvenirs. Een heerlijk eiland, ook voor een vakantie in het laagseizoen, als het ook nog heerlijk weer is.

Voorzieningen in oktober

In oktober loopt het seizoen in Ibiza op zijn einde. Met name de grote feesten en winkels die gericht zijn op toerisme hebben dan aangepaste openingstijden. Een uitzondering hierop is Ibiza-stad. Hier zijn de voorzieningen nagenoeg het hele jaar geopend. De hippie markten in Ibiza lopen veelal tot en met oktober. Een echte aanrader hierbij is de markt van Es Canar.

Es Canar in de herfst

De hippiemarkt wordt van april tot en met oktober altijd op woensdag gehouden. Deze markt is wel een van de grootste attracties te noemen op het eiland Ibiza. De Hippiemarkt wordt gehouden midden in een woonwijk op een verhard terrein. Er zijn verschillende restaurants en hotels te vinden rondom deze markt. Je verveelt je geen moment, want er zijn maar liefst meer dan 400 kraampjes waardoor je een hele leuke wandeling kunt maken. Er wordt vaak live muziek getoond, of op sommige dagen mag je zelfs genieten van heerlijke diverse optredens.

Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Alua Miami Ibiza

347

Heerlijke vakantie naar Alua Miami Ibiza. Prijs is op basis van 4 dagen, 3 nachten. U boekt deze reis naar Ibiza direct via Corendon.

Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Mar Y Huerta

403

Heerlijke vakantie naar Mar Y Huerta. Prijs is op basis van 8 dagen, 7 nachten. U boekt deze reis naar Ibiza direct via Corendon.

Nieuw

Zonvakanties Es Cana

Hotel Cala Martina by LLUM

554

Hotel Cala Martina by LLUM. Veel ruimte in de grote familiekamers,Luieren bij het strand,Geniet van het schitterende uitzicht over zee,Een topvakantie voor de hele familie. U boekt deze zonvakantie naar Ibiza direct via Sunweb.nl. Prijs is op basis van 8 dagen.

Nieuw

Zonvakanties Es Cana

BLESS Hotel Ibiza

961

BLESS Hotel Ibiza. Geïnspireerd door Coco Chanel,2 prachtige infinity pools,Sky lounge & poolbar,Unieke culinaire beleving door Michelin sterren Chef Martín. U boekt deze zonvakantie naar Ibiza direct via Sunweb.nl. Prijs is op basis van 8 dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.