Lekker eten op Ibiza? Onze favoriete restaurants..

Er zijn veel geweldige restaurants op Ibiza, dus het is moeilijk om er slechts een paar aan te bevelen. Hieronder vindt u echter enkele van de best beoordeelde restaurants op het eiland:

  1. Can Domingo: gelegen in het pittoreske dorpje San Jose, is dit restaurant beroemd om zijn heerlijke mediterrane gerechten en prachtige terras met uitzicht op de vallei.
  1. Es Torrent: gelegen aan de kust in de buurt van Sant Josep, is dit restaurant gespecialiseerd in verse zeevruchten en traditionele mediterrane gerechten. Het heeft een prachtig uitzicht op de zee en een ontspannen sfeer.
  1. La Paloma: gelegen in het charmante dorpje San Lorenzo, is dit restaurant beroemd om zijn biologische, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde gerechten. Het heeft een mooie binnentuin en een rustieke sfeer.
  1. Bambuddha: gelegen in Santa Eulalia, is dit restaurant een combinatie van Aziatische en mediterrane gerechten met een chique en stijlvolle sfeer. Het heeft een prachtig decor met een boeddhistische thema.
  1. Casa Maca: gelegen in een prachtig gerestaureerde finca in de heuvels net buiten Ibiza-stad, biedt dit restaurant traditionele Ibiziaanse gerechten met een modern tintje. Het heeft een prachtig uitzicht op de stad en de zee.

Houd er rekening mee dat deze restaurants erg populair zijn en dat reserveren van tevoren sterk aanbevolen wordt.

Dit bericht werd gepost in Ibiza en getagt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *