Cala Llonga

Toont alle 6 resultaten

Vakanties Cala Llonga, Ibiza

Cala Llonga ligt aan de oostkant van Ibiza tussen Santa Eulalia en Ibiza-Stad. Het is een kleine badplaats met een typisch familie strand. Ruim en breed met erg fijn zand. Het water blijft er erg lang ondiep wat deze baai perfect maakt voor kinderen.

382.00

Cala Llonga

Globales Montemar

441.00

Cala Llonga

El Pinar

293.00
587.00

Vakanties naar Ibiza

Wij zijn de specialist als het gaat om vakanties naar dit prachtige eiland. Ibizaboeken.nl heeft voor u de meest voordelige reizen naar Ibiza van onder andere Tui en Sunweb verzameld om zo uw zoektocht naar een heerlijke reis naar Ibiza makkelijker te maken. Ontdek samen met uw partner/gezin de prachtige stranden van Ibiza! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons reisaanbod!

Over Ibizaboeken.nl

Ibizaboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod. Uw perfecte Ibizareis is op Ibizaboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Waarom Ibiza?

Dit paradijs ligt relatief dichtbij. De vliegduur vanaf Schiphol bedraagt iets meer dan 2 uur. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar Ibiza. Het eiland behoort tot de eilandengroep de Balearen en kent een warm Middellandse Zeeklimaat, dit zorgt er voor dat zomerse temperaturen al vroeg in het jaar worden bereikt. De temperatuur ligt vanaf juli tot oktober zelfs gemiddeld rond de 30 graden.

Vertier en ontspanning

Het eiland beschikt over meerdere prachtige stranden. Ibiza biedt vertier en ontspanning voor zowel jong en oud. Het eiland staat bekend om haar hippiemarkten en feesten, maar er zijn ook rustige en ongerepte plekken te vinden om tot rust te komen.

Heb jij je koffer al ingepakt? Waan jij je al met een cocktail aan een van ‘s werelds mooiste stranden? Lekker dwalen door de pittoreske dorpjes en genietend van het uitzicht over de schitterende baaien. Wat een heerlijk idee! Boek snel uw zonvakantie naar Ibiza op Ibizaboeken.nl. Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.

Wist u dat…

☑ De eerste bewoners van Ibiza al 5.000 jaar voor Christus op het eiland aankwamen. Er zijn nog sporen van hun aanwezigheid gevonden rondom de oude stad.

☑ De kustlijn van Ibiza telt in totaal 210 kilometer lengte. Een flinke wandeling nog als je het eiland rond wilt lopen langs de kust.

☑ Er zijn op het eiland naar schatting zo'n 12.000 zwerfkatten. De Engelse stichting Care4Cats bekommert zich over deze diertjes.

☑ "IBIZA" is een door de overheid geregistreerde handelsnaam. De naam mag alleen voor producten gebruikt worden na uitdrukkelijke toestemming.

☑ De duurste fles champagne op de kaart van Ushuaïa bedraagt € 250.000.- euro.

☑ Rondom Ibiza zijn er 98 kleine eilandjes geteld die allemaal een naam hebben. De bekendste is natuurlijk Es Vedra.

☑ Meer dan 50 procent van de vaste bevolking heeft een leeftijd tussen de 30 en 34 jaar. Zowel mannen als vrouwen.

☑ Het eiland Ibiza kent bijna 1.200 ingeschreven restaurants. Dus je kunt drie jaar lang iedere dag ergens anders uit eten.

☑ Er is op Ibiza één Cala officieel afgesloten voor het publiek omdat het pad er naartoe te gevaarlijk is gebleken.

☑ Het eiland heeft geen waterleidingen door het eiland lopen en dus ook geen zuiverend watersysteem. Houd het dus bij de (dure) flesjes water die je kunt kopen in de winkels, anders kan je vakantie nog wel eens slecht aflopen. De inwoners gebruiken het water dat vlak onder de oppervlakte zit alleen om hun gewassen te verzorgen.

Alvast een hele fijne (zon)vakantie

-team Ibizaboeken.nl

Ibizaboeken.nl is onderdeel van MiTravel.