Zonvakanties Es Canar

Paraiso Beach by Llum

Vanaf prijs p.p. 1,545
Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Coral Beach

Vanaf prijs p.p. 595
Nieuw

Zonvakanties Es Canar

Cala Martina

Vanaf prijs p.p. 581

Zonvakanties Es Canar

Anfora Ibiza Hotel

Vanaf prijs p.p. 624

Zonvakanties Es Canar

Bless Ibiza Hotel

Vanaf prijs p.p. 1,009

Zonvakanties Es Canar

Alua Miami Ibiza

Vanaf prijs p.p. 744
Vanaf prijs p.p. 855

Zonvakanties Es Canar

AluaSun Miami Ibiza Appartementen

Vanaf prijs p.p. 1,071

Zonvakanties Es Canar

Atlantic by LLUM

Vanaf prijs p.p. 525

Zonvakanties Es Canar

AluaSoul Ibiza

Vanaf prijs p.p. 1,035

Zonvakanties Es Canar

Invisa Hotel Ereso

Vanaf prijs p.p. 488

Zonvakanties Es Canar

azuLine Hotel Coral Beach

Vanaf prijs p.p. 587

Vakanties Es Canar, Ibiza

Es Canar is een badplaats op het Spaanse eiland Ibiza. Es Canar ligt in de gemeente Santa Eulària des Riu. Es Canar wordt bereikt via de straat Cami d’Escana vanuit Santa Eulària des Riu. Es Canar ligt 20 km ten noordoosten van Ibiza-stad en op 27 km van de luchthaven van Ibiza.

Vakanties naar Ibiza

Wij zijn de specialist als het gaat om vakanties naar dit prachtige eiland. Ibizaboeken.nl heeft voor u de meest voordelige reizen naar Ibiza van onder andere Tui en Sunweb verzameld om zo uw zoektocht naar een heerlijke reis naar Ibiza makkelijker te maken. Ontdek samen met uw partner/gezin de prachtige stranden van Ibiza! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons reisaanbod!

Over Ibizaboeken.nl

Ibizaboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod. Uw perfecte Ibizareis is op Ibizaboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Waarom Ibiza?

Dit paradijs ligt relatief dichtbij. De vliegduur vanaf Schiphol bedraagt iets meer dan 2 uur. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar Ibiza. Het eiland behoort tot de eilandengroep de Balearen en kent een warm Middellandse Zeeklimaat, dit zorgt er voor dat zomerse temperaturen al vroeg in het jaar worden bereikt. De temperatuur ligt vanaf juli tot oktober zelfs gemiddeld rond de 30 graden.

Vertier en ontspanning

Het eiland beschikt over meerdere prachtige stranden. Ibiza biedt vertier en ontspanning voor zowel jong en oud. Het eiland staat bekend om haar hippiemarkten en feesten, maar er zijn ook rustige en ongerepte plekken te vinden om tot rust te komen.

Heb jij je koffer al ingepakt? Waan jij je al met een cocktail aan een van ‘s werelds mooiste stranden? Lekker dwalen door de pittoreske dorpjes en genietend van het uitzicht over de schitterende baaien. Wat een heerlijk idee! Boek snel uw zonvakantie naar Ibiza op Ibizaboeken.nl. Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.