Zonvakanties Figueretas

Appartementen Tropical Garden

Vanaf prijs p.p. 468

Zonvakanties Figueretas

Appartementen Vibra Panoramic

Vanaf prijs p.p. 487

Zonvakanties Figueretas

Hotel BG Nautico Ebeso

Vanaf prijs p.p. 589
Vanaf prijs p.p. 705

Zonvakanties Figueretas

Hotel Figueretas

Vanaf prijs p.p. 412

Zonvakanties Figueretas

Hotel Ibiza Playa

Vanaf prijs p.p. 451

Zonvakanties Figueretas

Appartementen Mar Y Playa

Vanaf prijs p.p. 406
Nieuw

Zonvakanties Figueretas

THB Los Molinos

Vanaf prijs p.p. 752
Nieuw

Zonvakanties Figueretas

Ibiza Playa

Vanaf prijs p.p. 429
Nieuw

Zonvakanties Figueretas

Mar Y Playa I

Vanaf prijs p.p. 492

Vakanties Figueretas, Ibiza

Deze badplaats is een buitenwijk van Ibiza-stad en ligt in het zuidoosten van Ibiza. Het oude centrum van Ibiza-stad ligt op loopafstand. Het strand van  Platja de ses Figueretes ligt direct voor de deur. Ook het uitgaansleven en de grote clubs zijn vlakbij.

Vakanties naar Ibiza

Wij zijn de specialist als het gaat om vakanties naar dit prachtige eiland. Ibizaboeken.nl heeft voor u de meest voordelige reizen naar Ibiza van onder andere Tui en Sunweb verzameld om zo uw zoektocht naar een heerlijke reis naar Ibiza makkelijker te maken. Ontdek samen met uw partner/gezin de prachtige stranden van Ibiza! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons reisaanbod!

Over Ibizaboeken.nl

Ibizaboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod. Uw perfecte Ibizareis is op Ibizaboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Waarom Ibiza?

Dit paradijs ligt relatief dichtbij. De vliegduur vanaf Schiphol bedraagt iets meer dan 2 uur. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar Ibiza. Het eiland behoort tot de eilandengroep de Balearen en kent een warm Middellandse Zeeklimaat, dit zorgt er voor dat zomerse temperaturen al vroeg in het jaar worden bereikt. De temperatuur ligt vanaf juli tot oktober zelfs gemiddeld rond de 30 graden.

Vertier en ontspanning

Het eiland beschikt over meerdere prachtige stranden. Ibiza biedt vertier en ontspanning voor zowel jong en oud. Het eiland staat bekend om haar hippiemarkten en feesten, maar er zijn ook rustige en ongerepte plekken te vinden om tot rust te komen.

Heb jij je koffer al ingepakt? Waan jij je al met een cocktail aan een van ‘s werelds mooiste stranden? Lekker dwalen door de pittoreske dorpjes en genietend van het uitzicht over de schitterende baaien. Wat een heerlijk idee! Boek snel uw zonvakantie naar Ibiza op Ibizaboeken.nl. Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.