Vanaf prijs p.p. 651

Zonvakanties Ibiza

Aparthotel Vibra Mogambo

Vanaf prijs p.p. 577

Zonvakanties Ibiza

Hotel Vibra Algarb

Vanaf prijs p.p. 348

Zonvakanties Ibiza

Dorado Ibiza Suites

Vanaf prijs p.p. 674

Zonvakanties Ibiza

Aparthotel Vibra Jabeque Soul

Vanaf prijs p.p. 507

Zonvakanties Ibiza

Hotel Vibra Mare Nostrum

Vanaf prijs p.p. 423
Vanaf prijs p.p. 706

Zonvakanties Ibiza

Ebano Select Appartementen

Vanaf prijs p.p. 459

Zonvakanties Ibiza

Hotel Can Bossa

Vanaf prijs p.p. 552

Zonvakanties Ibiza

Ushuaia Ibiza Beach Hotel

Vanaf prijs p.p. 715

Zonvakanties Ibiza

Santos Ibiza Suites

Vanaf prijs p.p. 665

Zonvakanties Ibiza

Hotel Torre del Mar

Vanaf prijs p.p. 501

Vakanties Playa Den Bossa, Ibiza

Deze badplaats staat bekend om het hippe uitgaansleven en luxueuze clubs. Het ligt naast Ibiza-stad en beschikt over het langste zandstrand van Ibiza. Ruim 2 kilometer lang wit zandstrand vol met bruisende strandtenten.

Vakanties naar Ibiza

Wij zijn de specialist als het gaat om vakanties naar dit prachtige eiland. Ibizaboeken.nl heeft voor u de meest voordelige reizen naar Ibiza van onder andere Tui en Sunweb verzameld om zo uw zoektocht naar een heerlijke reis naar Ibiza makkelijker te maken. Ontdek samen met uw partner/gezin de prachtige stranden van Ibiza! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons reisaanbod!

Over Ibizaboeken.nl

Ibizaboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod. Uw perfecte Ibizareis is op Ibizaboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Waarom Ibiza?

Dit paradijs ligt relatief dichtbij. De vliegduur vanaf Schiphol bedraagt iets meer dan 2 uur. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar Ibiza. Het eiland behoort tot de eilandengroep de Balearen en kent een warm Middellandse Zeeklimaat, dit zorgt er voor dat zomerse temperaturen al vroeg in het jaar worden bereikt. De temperatuur ligt vanaf juli tot oktober zelfs gemiddeld rond de 30 graden.

Vertier en ontspanning

Het eiland beschikt over meerdere prachtige stranden. Ibiza biedt vertier en ontspanning voor zowel jong en oud. Het eiland staat bekend om haar hippiemarkten en feesten, maar er zijn ook rustige en ongerepte plekken te vinden om tot rust te komen.

Heb jij je koffer al ingepakt? Waan jij je al met een cocktail aan een van ‘s werelds mooiste stranden? Lekker dwalen door de pittoreske dorpjes en genietend van het uitzicht over de schitterende baaien. Wat een heerlijk idee! Boek snel uw zonvakantie naar Ibiza op Ibizaboeken.nl. Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.