Vanaf prijs p.p. 605
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Villa S’Argamassa

Vanaf prijs p.p. 1,642
Vanaf prijs p.p. 964

Zonvakanties Ibiza

Hotel Mongibello

Vanaf prijs p.p. 959
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Nativo Hotel Ibiza

Vanaf prijs p.p. 1,042
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Aguas de Ibiza

Vanaf prijs p.p. 951
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Casa Luis

Vanaf prijs p.p. 397
Vanaf prijs p.p. 696
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Riomar

Vanaf prijs p.p. 676
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Iberostar Santa Eulalia

Vanaf prijs p.p. 588
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Tres Torres

Vanaf prijs p.p. 768
Vanaf prijs p.p. 573

Vakanties Santa Eulalia, Ibiza

Deze kustplaats ligt in het oosten van Ibiza. Het stadje is makkelijk bereikbaar vanaf de grotere badplaatsen in Ibiza. Santa Eulalia staat bekend om het authentieke Spaanse straatbeeld. Er zijn weinig uitgaansgelegenheden maar wel een aantal hoog aangeschreven restaurants.

Vakanties naar Ibiza

Wij zijn de specialist als het gaat om vakanties naar dit prachtige eiland. Ibizaboeken.nl heeft voor u de meest voordelige reizen naar Ibiza van onder andere Tui en Sunweb verzameld om zo uw zoektocht naar een heerlijke reis naar Ibiza makkelijker te maken. Ontdek samen met uw partner/gezin de prachtige stranden van Ibiza! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan snel ons reisaanbod!

Over Ibizaboeken.nl

Ibizaboeken.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat continu zorgt voor een actueel aanbod. Uw perfecte Ibizareis is op Ibizaboeken.nl al begonnen! Onze medewerkers zijn druk bezig om voor u op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven bij uw zoektocht naar de mooiste bestemming voor de beste prijs.

Wij maken optimaal gebruik van de kracht van het internet en zorgen dat touroperators en vakantieaanbieders concurrerend blijven en komen zodoende met de scherpste deals voor u. De kracht van ons bedrijf is dat wij u als consument centraal stellen, op basis van uw reiswensen kunnen wij altijd de beste deal aanbieden.

Waarom Ibiza?

Dit paradijs ligt relatief dichtbij. De vliegduur vanaf Schiphol bedraagt iets meer dan 2 uur. Vanuit Nederland vertrekken er dagelijks meerdere vluchten naar Ibiza. Het eiland behoort tot de eilandengroep de Balearen en kent een warm Middellandse Zeeklimaat, dit zorgt er voor dat zomerse temperaturen al vroeg in het jaar worden bereikt. De temperatuur ligt vanaf juli tot oktober zelfs gemiddeld rond de 30 graden.

Vertier en ontspanning

Het eiland beschikt over meerdere prachtige stranden. Ibiza biedt vertier en ontspanning voor zowel jong en oud. Het eiland staat bekend om haar hippiemarkten en feesten, maar er zijn ook rustige en ongerepte plekken te vinden om tot rust te komen.

Heb jij je koffer al ingepakt? Waan jij je al met een cocktail aan een van ‘s werelds mooiste stranden? Lekker dwalen door de pittoreske dorpjes en genietend van het uitzicht over de schitterende baaien. Wat een heerlijk idee! Boek snel uw zonvakantie naar Ibiza op Ibizaboeken.nl. Ons webcareteam helpt u graag met al uw vragen, gaat u daarvoor naar onze contactpagina.