Wat te doen in Santa Eulalia?

Santa Eulalia del Río ligt aan de oostkust van Ibiza. Het stadje kent ruim 30.000 inwoners en is daarmee een van de grotere plaatsen van Ibiza. In de omgeving vind je authentieke dorpjes en leuke hippiemarkten. Dit deel van Ibiza kenmerkt zich door een lange boulevard met wat kleinere strandjes en de haven.

Stranden

Santa Eulàlia heeft twee grote stranden, Santa Eulàlia playa en Mariner’s beach. Dit zijn brede zandstranden. Beide stranden zijn voorzien van nette facilitaire voorzieningen, zo zijn er veel openbare toiletten en douches aanwezig. Voor het gebruik van ligbedden en parasols moet je betalen.

Alle vakanties Santa Eulalia

Authentiek en goedkoper

Doordat Eulalia verder af ligt van Ibiza-stad en haar omgeving is het massatoerisme hier beperkter. Dit zie je onder andere terug in de authenticiteit van de dorpjes. Een bijkomend positief effect is dat de prijzen voor onder andere accomodaties en horeca aanmerkelijk lager zijn.

Winkelen en uitgaan

Voor lekker eten en shoppen zit je in Santa Eulàlia goed. Je vindt in de stad vele boetiekjes, designers, kunst en goede restaurants. Santa Eulàlia wordt niet voor niets het gastronomische en culturele centrum van Ibiza genoemd. De winkeltjes zijn verspreid door zowel het centrum, als op de promenade en in de luxe jachthaven Marina.

Ook het uitgaan in Santa Eulalia is prima. Er zijn te gekke restaurantjes waar je na het eten nog gezellig kunt na genieten van een drankje en life muziek of een prachtige licht show. Onze tip is Restaurant en beachbar Can Xarc.  Dit restaurant ligt aan de boulevard van Santa Eularia. Het beschikt over een groot terras en ligt direct aan zee. Het interieur heeft een typische traditionele Spaanse stijl met veel hout, hangende planten en verrassende details. Voor een goede prijs kun je hier een fantastische avond beleven.

Meest geboekt Santa Eulalia

Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Globales Montemar

530
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Invisa La Cala

559
Nieuw
562
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Invisa Figueral Resort

517
Nieuw

Zonvakanties Ibiza

Anfora

544
418

Zonvakanties Ibiza

Hotel Me Ibiza

1,006
Alle vakanties Santa Eulalia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *